Laglig Cannabis i Sverige, THCH, THCV, THCJD, THCB, THCPO, HHCPO, 10-oh-hhc, h4cbd, cbd

Laglig Cannabis i Sverige, THCH, THCV, THCJD, THCB, THCPO, HHCPO, 10-oh-hhc, h4cbd, cbd

Allt du behöver veta om de nya cannabinoiderna:

Vi har fått många frågor om de nya Cannabinoiderna. Därför har vi sammanfattat det viktigaste om dem. Nedan kan du läsa om de senaste tillskotten på cannabinoid marknaden och alternativen inom laglig cannabis. Vi vill vara tydliga med att vi inte rekommenderar konsumtion av cannabinoider och att allt som säljs på Hazey.se är samlarobjekt. Om du har fler frågor är du varmt välkommen att skriva till oss i chatten eller skicka ett mail till oss på hej@hazey.seVi finns här för dig!

Laglig Cannabis: THCH och THCJD

THC-H och THC-JD representerar två av de senaste tillskotten till marknaden för laglig cannabis. Dessa föreningar har fått uppmärksamhet för sin påstådda överlägsna styrka och potens jämfört med traditionella THC-varianter. Deras kemiska struktur antas ge användarna kraftfullare upplevelser. Detta har gjort dem till attraktiva val för dem som söker intensiva cannabinoidupplevelser.

Enligt olika forskningsrapporter och anekdotiska berättelser från användare gör gällande att THCH anses vara en av de mer psykoaktiva cannabinoiden i hampa och är mer än 10 gånger starkare än vanligt THC. Jämfört med THC-H, är THC-JD i jämförelse ungefär 20-10 gånger mer intoxikerande än vanligt THC. Generellt sägs att THC-H är mer lik THC och HHC medan THCjd är mer lik THCP.

Vårt sortiment av respektive cannabinoid hittar du genom att klippa på namnet på den cannabinoid du vill åt här: THCH och THC-JD

THCP-O och HHCP-O, Bli lagligt bäng

Två mer självförklarande Cannabinoider är THCP-O och HHCP-O. De är båda acetatversioner av THCP och HHCP. Mycket förenklat är det en mer koncentrerad lösning av ursprungs-cannabinoiden och som regel är acetat versionerna betydligt starkare än sina föregångare. THCP var redan i icke acetat version en av de mest potenta cannbinoiderna vi stött på med användare som rapporterat rustider på upp till flera dygn enligt flera anekdotiska berättelser från användare.

Vårt sortiment av respektive cannabinoid hittar du genom att klippa på namnet på den cannabinoid du vill åt här: THCp-O och HHCp-O

THCB – Laglig Cannabis i Sverige

THC-B är en svagare men likväl psykoaktiv cannabinoid jämfört sina syskon THC-H och THC-JD som likt THC och HHC interagerar med kroppens endocannabinoida system. Användare har beskrivit en euforisk effekt och allmänt välmående.

Vårt sortiment av THCB hittar du Här.

THCV och H4CBD – Lagliga blommor med tilsatta cannbinoider

THC-V är en cannabinoid som har rapporterats sänka hungerskänslan samt i vissa studier även blodsockret. Den är inte psykoaktiv utan snarare tvärtom och vissa användare har rapporterat att den till och med kan lindra effekten av THC och andra psykoaktiva substanser. Användare har rapporterat om avslappnade och lugnande effekter.
H4CBD har även den rapporterats som antipsykotiskt och många användare har även rapporterat ett skärpt fokus samt minskat ”efterrus”.

För att komma till sortimentet av THCV eller H4CBD så är det bara att klicka på namnet.

Konsumtion av Hazeys produkter

Vi vill än en gång förtydliga att Hazey avråder från konsumtion av cannabinoider. Det finns många risker med att bruka cannabis, något du kan läsa om här, om du av misstag fått i dig cannabinoider är det viktigt att du äter och dricker tillräckligt. Alla Hazey:s produkter säljs som samlarobjekt eller prydnadsföremål och ska användas i enlighet med det.

Här är några ytterligare information som du kan hitta användbara:

What is THCPO by HERB.co

Folkhälsomyndighetens lista för substanser under utredning.