THCP CBD GROUP 2ml engångsvape

THCP CBD GROUP 2ml engångsvape

Folkhälsomyndighetens framställan om THCP och HHCO: Vad händer nu?

Det här är en viktig uppdatering för alla med intresse av lagliga cannabionider.  Folkhälsomyndigheten har skickat in en framställan till regeringen gällande att narkotikaklassa  HHCO och THCP. Det betyder att på sikt är det sannolikt att dessa cannabinoider blir olagliga. Vi har tidigare hanterat liknande situationer med cannabinoider som HHC och HHCP, vilket ger oss insikter i att navigera genom dessa förändringar. Däremot ser det ut som att H4CBD förblir lagligt.

När Blir HHCO och THCP Olagligt?

Vi är medvetna om att du kan ha frågor kring när HHCO och THCP blir olagliga. Just nu har vi ingen exakt tidpunkt, men baserat på tidigare händelser kan det inträffa inom de kommande månaderna. Förra gången det gällde HHC och HHCP tog det cirka en månad från att framställan kom in till regeringen till att det kom ett beslut om narkotikaklassning. Därefter tog det ca ytterligare en månad innan den nya klassningen trädde i kraft. Här kan du läsa mer på folhälsomyndighetens frasmtällan till regeringen.

Hur länge räcker ert lager med HHCO och THCP?

Sedan dessa nyheter kom ut har våra ordervolymer ökat avsevärt, speciellt på HHCO och THCP, många försöker nu köpa på sig produkter innan de eventuellt blir olagliga. Ordertrycket kan öka snabbt när nyheten sprids, så se till att lägga din order så tidigt som möjligt för att undvika att just det du vill ha tar slut i lager. Vi kommer självklart göra vårt bästa för att som alltid ha Sveriges bredaste sortiment av laglig cannabis och lagliga cannbinoider. Vad vi kan se så kommer H4CBD att förbli lagligt och inom kort kommer fler nya lagliga cannabis alternativ att presenteras i vår butik.

Hazey: Förberedda och Positiva Inför Framtiden

Vi är beredda att möta förändringarna. Vårt fokus är att fortsätta erbjuda högkvalitativa produkter och säkerställa din positiva köpupplevelse. Vad vi kan se så kommer H4CBD att förbli lagligt även denna gång. Men det finns stor risk att HHCO och THCP är olagligt inom några månader.

Om du har frågor eller behöver mer information är du alltid välkommen att kontakta oss. Tack för att du är en del av Hazey-gemenskapen!