Från och med den 16/1 är THCP och HHCO olagligt. Denna artikel är skriven innan dess och kan därför innehålla ouppdaterad information om cannabis generellt och olika cannabinoiders legala status. Läs om nya lagliga alternativ som THCH och THC-JD här: Artiklar.

THCP, THCV och HHC-O, Lovande alternativ till HHC? 

Sedan HHC (Hexahydrocannabinol) nyligen blev olagligt har cannabinoidforskare och entusiaster intensifierat sökandet efter lagliga och liknande alternativ. Utvecklingen inom cannabinoidvärlden går snabbt och flera spännande lagliga alternativ till HHC har redan börjat dra till sig uppmärksamhet. Dessa nya ämnen utgör en möjlig framtid för cannabinoidanvändning.

THCP: En Potent Kandidat

THCP (tetrahydrocannabiphorol) är en cannabinoid som har visat sig ha psykoaktiva effekter likt THC, men den bedöms i dagsläget som något starkare. Detta gör den till ett lovande alternativ till HHC. THCP har ännu inte fått samma uppmärksamhet som andra cannabinoider, men forskningen pågår intensivt för att utforska dess potential och egenskaper.

Titta närmre på vårt sortiment av THCP via denna länk: https://www.hazey.se/produkt-kategori/alla-produkter/thc-p/

Sedan den 16/1 är THCP olagligt och är därför numera ett ganska dåligt alternativ till HHC. 

H4CBD: En Underskattad Cannabinoid

H4CBD är en annan cannabinoid som har potential att fylla tomrummet efter HHC. Precis som CBD, har H4CBD visat lovande egenskaper inom olika hälsoområden, inklusive neurologiska sjukdomar. Detta gör den till ett intressant och lagligt alternativ för cannabinoidanvändare.

Se vårt sortiment av H4CBD här: https://www.hazey.se/produkt-kategori/alla-produkter/h4cbd/

HHC-O: En Framväxande Favorit

HHC-O (Hexahydrocannabinol-accetat) är en cannabinoid som blivit allt populärare men som tyvärr sedan den 16/1 är ett olagligt alternativ. Den liknar HHC, men med mildare psykoaktiva effekter. Människor söker efter HHC-O-produkter för dess förmåga att ge en lugnande upplevelse utan den intensiva ”höga” som traditionellt associeras med THC.

Tryck på den här länken för att se vårt sortiment av HHC-O: https://www.hazey.se/produkt-kategori/alla-produkter/hhc-o/

THCV: Potentiell Viktnedgångshjälp

THCV (tetrahydrocannabivarin) är en cannabinoid som har intressanta egenskaper när det gäller viktminskning och aptitreglering. För dem som letar efter hälsosamma alternativ, kan THCV vara ett lovande ämne att utforska.

I vår shop finns det flera THC-V produkter, det här är bästsäljaren: https://www.hazey.se/produkt/cart-thc-v-20-super-lemon-haze-1ml-250puffs/

Sammanfattning: Framtiden för Lagliga Cannabinoider

Trots att HHC, THCP och HHC-O har blivit olagligt finns det flera spännande lagliga alternativ inom cannabinoidvärlden. H4CBDoch THCV är bara några av de cannabinoider som utforskas som möjliga ersättare och komplement till HHC. I vår butik (www.Hazey.se/butik) så finns flera alternativ av lagliga cannabinoider. Hazey.se bevakar noggrant läget för lagliga cannabinoider. På vår kontakt sida kan du skriva upp dig på vårt nyhetsbrev så får du ta del av de senaste uppdateringarna kring lagstiftningen gällande cannabinoider. https://www.hazey.se/kontakt/