Från och med den 16/1 är THCP och HHCO olagligt. Denna artikel är skriven innan dess och kan därför innehålla ouppdaterad information om cannabis generellt och olika cannabinoiders legala status. Läs om nya lagliga alternativ som THCH och THC-JD här: Artiklar.

Vad är THCP och vad är dess effekt?

I den spännande världen av cannabinoider har THC-P (tetrahydrocannabiphorol) seglat upp som en kraftfull aktör. Säkert är det ett ämne som många cannabinoidentusiaster är nyfikna på, och med god anledning. Faktum är att enligt många källor med gedigen erfarenhet inom området så är THC-P mycket riktigt extremt potent och har en riktigt stark och ihållande effekt. Enligt forskningen binder THCP hela 33 gånger kraftigare till våra cannabinoidreceptorer jämfört med traditionellt THC.

THCP 33gånger mer effekt

THCP 33gånger mer effekt

Men vad innebär egentligen detta? Flera har beskrivit det som att THC-P ger en upplevelse som sträcker sig längre men har ungefär samma intensitet som går utöver det vanliga. Att likna det vid att äta en hasch-kaka eller dricka en hasch-berikad dryck är inte en överdrift, enligt denna källa. Men skillnaden är att THC-P tar upplevelsen till en helt ny nivå av hur länge ruset kan sitta i.

Är THC-P:s effekt verkligen 33 gånger starkare

Det är viktigt att notera att trots att THC-P binder kraftigare till receptorer, betyder det inte nödvändigtvis att effekten blir exakt 33 gånger högre. Det handlar snarare om att fördjupa upplevelsen och nå en flerdimensionell sinnesnärvaro. THCP s effekt är helt enkelatt man blir 33 gånger bängre. Förmodligen är detta något som endast de som regelbundet upplevt detta tillstånd kan förstå fullt ut.

Buds THCP Effekt

Buds THCP Effekt

Köp ditt THCP här.

Stämmer det att folk har varit påverkade i dagar? 

Både ja och nej. Det är dock värt att nämna att en överdos av THC-P kan upplevas som kraftig och påverka en individ under flera dagar. Men rent generellt är THC-P ett numera olagligt alternativ till traditionell cannabis. Medan historierna om THC-P fortsätter att utvecklas, är det klart att detta cannabinoid har potential att omdefiniera vårt sätt att närma oss cannabis. Alla produkter som säljs på Hazey säljs som prydnads eller samlarobjekt. Vi rekommenderar inte förtäring eller konsumtion av produkterna. Alla produkter kommer från eu-certifierad industrihampa, reglerna för det kan du läsa mer om här: https://kontrollwiki.livsmedelsverket.se/artikel/664/hampaprodukter