Om Oss

Hazey startades av två vänner våren 2023. På olika vägar stötte vi på den numera olagliga cannbinoiden HHC och en idé om att utveckla en webbshop för oss Cannabis intresserade som är ute efter kvalitet och prioriterar säkerhet i vår upplevelse. Idén till Hazey var född. Vi ville helt enkelt vara lite annorlunda än våra tidiga branschkollegor som då oftast kom från Lustgas försäljning och där man bara lagt till ett sortiment av lagliga cannabinoid produkter.

Hazey:s nische var redan från början självklar, en webbshop av Stoners, för stoners. Vi ville leverera produkter med fokus på kvalitet och säkerhet och samtidigt ge våra kunder en genuin California-Vibe och låta dem bli en del av vårt comunity, vår värld av laglig cannabis.

Hazey växte fort, nästan lite för fort och ganska snabbt så upptäckte vi att vi inte hann med att leverera den kundservice som egentligen var hela grejen med Hazey. Kort därefter tog vi in hjälp med packandet av ordrar, lagerhantering och marknadsföring. Men än idag sitter vi som grundade Hazey och svarar i chatten så mycket vi bara kan. All support och framförallt processen av att välja ut fantastiska produkter till våra trogna kunder görs av oss två som startade Hazey. Vi har kommit långt på vägen att bli Sveriges ledande aktör inom lagliga alternativ för cannabis. Men vi är långt ifrån klara. Häng med på vår resa!

P.s. Om du har önskemål eller frågor så tar vi mer än gärna emot all feedback i chatten eller på mail! 😃

Skicka e-post kontaktformulär